Trimmaus ja turkinhoito,

koirahieronta ja EmmiPet

Mervi Front tarjoaa kaiken rotuisille koirille ja kissoille Kirsun tiloissa trimmaus- ja turkinhoitopalveluja, sekä kynsien leikkausta.

Mervi on suorittanut 2016 Koulutuskeskus Salpauksessa eläintenhoitajan ammattitutkinnon, eläinten trimmaamisen osaamisalalla. Kotoa löytyy kaksi omaa westietä, eli valkoista länsiylämaan terrieriä (ja välillä muutama "lainakoirakin"), joista Mervin innostus trimmaamiseen on lähtenyt.

Turkinhuolto on monille roduille terveyden ylläpitämisen edellytys, ei missään tapauksessa pelkästään ulkonäköjuttu. Myös kynsien leikkaaminen kuuluu normaaliin eläimen terveydenhuoltoon, ja mikäli siinä on kotioloissa ongelmia, auttaa Mervi mielellään. Kaikki trimmaukset ja hoitotoimet tehdään eläimen ehdoilla, ja mikäli käsittely on sille todella stressaavaa, tai muista syistä hankalaa, voidaan toimenpiteet tarvittaessa tehdä eläinlääkärin avustuksella eläimen ollessa rauhoitettuna.

Vuoden 2017 alusta Mervi on aloittanut koirahieronnan lisäopinnot, joten tänne voi nyt varata hieronnan edulliseen opiskelijahintaan.

Lisäksi Mervi tekee EmmiPet-hammashoitoja. (tarkemmin hammashoidot)

Hinta riippuu aina tehdyn työn kestosta ja vaikeusasteesta. Arvion saat soittamalla tai käymällä paikan päällä. Mervin ajanvaraukset ja tiedustelut vain omasta numerosta, ei klinikan numerosta. Jollei Mervi pysty kesken asiakastyön vastaamaan, soittaa hän pikimmiten takaisin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Peruuttamattomista tai alle 24h ennen perutuista varauksista laskutetaan 50e.

TURRE 045-646 7887        mervi.trimmaus@gmail.com 

Tervetuloa!
Soita ja
varaa aika!

09 851 3005