Eläinlääkäriaseman palvelut

Tervetuloa – soita ja varaa aika!

Eläinlääkäriasema KIRSU tarjoaa asiantuntevaa perustason hoitoa koirille ja kissoille hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Korsossa. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi rokotukset, terveystarkastukset, tiineystarkastukset, laboratorionäytteet, hammaskiven poisto ja hammasröntgenkuvaus, kastraatiot ja sterilisaatiot, viralliset polvitarkastukset sekä eutanasia ja tuhkauspalvelut. Kirsun ajatuksena on tarjota lemmikeille kokonaisvaltaisesti edullista palvelua, eikä houkutella omistajia asiakkaiksi kampanjahinnoilla vain tietyissä toimenpiteissä!

Tarvittaessa potilas ohjataan jatkotutkimuksiin. Hyvä yhteistyö eri alojen erikoislääkäreiden kanssa varmistaa, että lemmikkisi pääsee nopeasti oikean spesialistin hoitoon. Tämän jälkeen potilas yleensä palaa kotiklinikalle saatteiden kera, jolloin koko potilashistoria tallentuu. Vastaanotolla saat asioida aina suoraan tutun eläinlääkärin kanssa, ilman välikäsiä. Kirsusta tehdään myös kotikäyntejä sopimuksen mukaan.

Sujuvat eläinlääkärikäynnit ja lämminhenkinen tunnelma

KIRSUn vastaanoton lämmin, rauhallinen tunnelma ja aikataulujen pitävyys hälventävät eläinten pelkoja ja tekevät potilaskäynneistä sujuvia. Kodinomainen sisustus ja levollinen värimaailma rauhoittavat niin eläimiä kuin omistajiakin.

Soita ja varaa aika. Toivotan lemmikit omistajineen tervetulleiksi!

Eläinlääkärikäynnit KIRSUn viihtyisissä tiloissa Vantaalla ovat mukavia ja mutkattomia. Tule tutustumaan – sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta.

Ota yhteyttä