KIRSUn omistaja-eläinlääkäri Marianna Dykasin tapaat useimpina arkipäivinä Korsosta ja yhtenä päivänä viikossa Pornaisten vastaanotolta. Hän on aiemmin kasvattanut muutaman westiepentueen ja samalla perehtynyt kyseisen rodun terveyteen ja trimmaamiseen. Kotoa löytyy päiväkoti- / kouluikäiset pojat ja kaniinimäyräkoira.

 

Marianna on harrastanut ratsastusta ja kilpaillut jonkin verran kenttäratsastuksessa, mutta nyt harrastus on tauolla.

Aiempien urapolkujen jälkeen Marianna on valmistunut eläinlääkäriksi 2012. Opiskeluaikana hän on työskennellyt kaupungineläinlääkärien ja tarkastuseläinlääkärin sijaisena Salossa, Porvoossa ja Paimiossa. Syksystä 2012 lähtien työskenteli Eläinklinikka Laumassa Järvenpäässä ja Mäntsälän Eläinlääkäriasemalla (ollen välissä äitiyslomalla), kunnes lokakuusta 2015 siirtyi KIRSUn eläinlääkäriksi.

Mariannan erityinen kiinnostuksen kohde eläinlääkinnässä on hammashoidot, ja hän teki lisensiaatin tutkielmansa aiheesta Perinnölliset Hammaspuutokset Westieillä.

ELL Maiju Tamminen työskentelee Korsossa yhtenä päivänä viikossa keskittyen lähinnä leikkauspotilaisiin. Vuonna 2010 eläinlääkäriksi valmistunut Maiju on tehnyt ja opettanut seka- ja pieneläinpraktiikkaa kotimaassa ja ulkomailla painottuen kirurgiaan.

 

Maiju on suorittanut Certificate in Global Health 2013 ja Master of Science in One Health (Edinburghin yliopisto) 2017. Hän on tehnyt antibioottiresistenssitutkimusta ja opettanut One Healthia, eli ihmisten ja eläinten yhteisen terveyden periaatteita kehitysmaissa. Eläinlääkinnässä Maijun sydäntä lähinnä ovat kirurgia ja ensivaste / päivystyshoito. Maiju on etäeläinlääkäripalvelu FirstVetin Suomen maajohtaja.

 

Maiju on aiemmin harrastanut esteratsastusta SM-tasolla, mutta ei enää viime vuosina. Nykyisinä harrastuksina ovat sukellus, vaeltaminen (jopa Himalajalla) ja järjestötoiminta (Lääkärin Sosiaalinen Vastuu ry, Suomen Eläinlääkäreiden Kehitysyshteistyöjärjesto SEK ry ja oma järjestö The One Health Foundation). Kotoa löytyy tytär, kissa ja westie Emma.

ELL Jenni Pekkanen ottaa potilaita vastaan Kirsussa kahtena tai kolmena päivänä viikossa. Ammatillisena mielenkiinnon kohteena Jennillä on akuuttipotilaat ja kirurgia.

 
Jennin pitkäaikainen harrastus on ratsastus, lisäksi Jenni harrastaa sekalaisesti oman koiran parsonrussellinterrieri Paavon kanssa.
 
Jenni on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2019. Eläinlääkäriksi opiskelun ohella Jenni työskenteli vuosina 2014-2018 pieneläinhoitajan sijaisena eläinklinikalla Salossa ja sittemmin eläinsairaalassa Vantaalla. Ennen Kirsussa aloittamista Jenni on tehnyt vuodesta 2018 alkaen kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia ympäri eteläistä Suomea mm. Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä.

 

 

Eläinlääkärien lisäksi KIRSUn Korson tiloissa työtään tekee trimmaaja Mervi.

 

 

 

 

Trimmauspalvelut

Ammattitaitoiset eläinlääkärimme huolehtivat lemmikkisi terveydestä vankalla kokemuksella. Varaa aika klinikaltamme Vantaalla!

Ota yhteyttä