Eläinlääkärit

Kirsun omistaja-eläinlääkäri Marianna Dykasin tapaat useimpina arkipäivinä Korsosta, ja yhtenä päivänä viikossa Pornaisten vastaanotolta. Hän on aiemmin kasvattanut muutaman westiepentueen, ja samalla perehtynyt kyseisen rodun terveyteen ja trimmaamiseen. Kotoa löytyy kaksi päiväkoti-ikäistä poikaa, sekä miehen omistama bulldogirouva.

Marianna on harrastanut ratsastusta, ja kilpaillut jonkin verran kenttäratsastuksessa, mutta nyt harrastus on tauolla.

Aiempien urapolkujen jälkeen Marianna on valmistunut eläinlääkäriksi 2012. Opiskeluaikana hän on työskennellyt kaupungineläinlääkärien ja tarkastuseläinlääkärin sijaisena Salossa, Porvoossa ja Paimiossa. Syksystä 2012 lähtien työskenteli Eläinklinikka Laumassa Järvenpäässä ja Mäntsälän Eläinlääkäriasemalla (ollen välissä äitiyslomalla), kunnes lokakuusta 2015 siirtyi Kirsun eläinlääkäriksi.

Mariannan erityinen kiinnostuksen kohde eläinlääkinnässä on hammashoidot, ja hän teki lisensiaatin tutkielmansa aiheesta Perinnölliset Hammaspuutokset Westeillä.

ELL Maiju Tamminen työskentelee Korsossa yhtenä päivänä viikossa keskittyen lähinnä leikkauspotilaisiin. Maiju on valmistunut eläinlääkäriksi 2010, tehnyt ja opettanut seka- ja pieneläinpraktiikkaa kotimaassa ja ulkomailla painottuen kirurgiaan. Maiju on suorittanut Certificate in Global Health 2013 ja Master of Science in One Health (Edinburghin yliopisto) 2017. Hän on tehnyt antibioottiresistenssitutkimusta ja opettanut One Healthia eli ihmisten ja eläinten yhteisen terveyden periaatteita kehitysmaissa. Eläinlääkinnässä Maijun sydäntä lähinnä ovat kirurgia ja ensivaste / päivystyshoito. Maiju on etäeläinlääkäripalvelu FirstVetin Suomen maajohtaja.

Maiju on aiemmin harrastanut esteratsastusta SM-tasolle mutta ei enää viime vuosina. Nykyisinä harrastuksina sukellus, vaeltaminen (jopa Himalajalla ;) ) ja järjestötoiminta (Lääkärin Sosiaalinen Vastuu ry., Suomen Eläinlääkäreiden Kehitysyshteistyöjärjesto SEK ry, ja oma järjestö The One Health Foundation ).

Kotoa löytyy tytär, sekä kissa ja westie Emma.

Ajoittain Kirsussa käy sijaistamassa kollegamme eläinlääkäri Lauri Kareinen, joka päätoimisesti tekee parhaillaan väitöskirjaansa.

Eläinlääkärien lisäksi Kirsun tiloissa työtään tekee trimmaaja Mervi

Tervetuloa!
Soita ja
varaa aika!

09 851 3005